Stenders vörös áfonya fürdőgolyó

2018. október 10.

Az Allee-ban vásárolgattam, mikor az illat bevezetett a Stenders apró üzletébe és 10 perc szaglászás után ezzel a vörös áfonyás fürdőgolyóval távoztam.
Egy golyó 130g, árban pedig meglepően olcsó, alig 900 forint. A hivatalos leírás szerint flavonoidokat és antioxidánsokat is tartalmaz, az áfonyakivonatnak köszönhetően pedig C-vitamint is. Arra nem sikerült választ találni, hogy tesztelnek-e állatokon (valószínűsíthető, hogy tesztelnek, mert aki nem, az óriási logókkal hirdeti mindenhol), viszont nem tartalmaz mesterséges tartósítószert és ásványi olajokat. 

A vízben két perc alatt teljesen feloldódott, babarózsaszínre színezve azt. Az eddig próbált fürdőkészítményekkel ellentétben ez a golyó jóval egyszerűbb, épp csak ad egy kis pluszt a színével és illatával, semmi csillogás, semmi extra. Ha valaki túlzásnak érezné a Lush termékeit, de mégis szeretné valamivel feldobni a kádfürdőt, ez tökéletes választásnak bizonyulhat.
Hatását tekintve rendben van, nem szárította ki a bőröm, nagyjából olyan érzetet hagyott maga után, mint egy jelly bomb. Egészen biztosan kipróbálok mást is ettől a márkától.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése