MAC Volcanic Ash bőrradír

2018. október 11.

Sokáig nem használtam bőrradírt, mivel az érzékeny bőrre gyártott verziók, amiket eleve azzal reklámoznak, hogy milyen gyengédek, nem érnek semmit.
Pár éve bukkantam erre a vulkáni hamus-cukorkristályos bőrradírra, ami azóta is állandó lakója a fürdőszobának. Borsos ára van, jelenleg 8800 forint a 100ml-es kiszerelés, ami elsőre nagyon kevésnek tűnik, de nálam hónapokig bírja, pedig szinte minden nap használom.

Sok véleményt olvastam róla, többen írták, hogy nem radíroz elég erősen és túl hamar elolvadnak a kristályok. Nos éppen ezért nem vizes bőrön kell alkalmazni. Én mindig majdnem teljesen szárazra törlöm az arcom és aztán viszem fel (természetesen tisztítás után) és mire jól átdörzsölöm vele, igencsak kipirosodik a bőröm, de aggodalomra semmi ok, ez normális és a lemosást követő percekben el is múlik. Mindig, mikor kérdezik, mennyire erősen kell, azt szoktam mondani, hogy ha kicsit kellemetlen, akkor jó. Nem kell tőle félni, a cukor nem fogja felsérteni a bőrödet. A kb 5 perces rituálé után az arcod olyan puha lesz, mint egy babáé.

Amennyiben van a közeledben MAC szaküzlet, javaslom menj be és kérj belőle termékmintát és ne felejtsd el, 6 darab Back-2-MAC-es termékcsomagolást ha visszaviszel, rúzst kapsz ajándékba!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése