Zoella Reach for the Moon kézkrém

2018. november 27.

Bár nálunk is kapni Zoella termékeket a Marionnaudban, ezt a kézkrémet pont nem tartják, így FeelUnique-ról rendeltem meg.

A csomagolása eltér a legtöbbtől, leginkább a Marvis fogkrémek tubusára emlékeztet, de egyébként cuki a dizájn, feldobja, hogy holografikus.
Maga a krém áttetsző fehér, az illata enyhe, vaníliás-borsmentás, ebből főleg az utóbbit érezni.
Egyéb információ: Kínában gyártják, nem ajánlott arcra használni és cruelty-free.

🌙 Az első alkalommal este, lefekvés előtt kentem be a (közepesen száraz) kezemet.
A beszívódása kicsit lassú, nagyjából 5 perc, addig kicsit ragacsos érzetű, utána már nem. Másnap reggelre az illatát még éreztem, ellenben a kezem teljesen száraz volt. Furcsa.

🌙 Aznap indulás előtt krémeztem, ahogy mindig. Kicsivel többet kentem, mint amennyit a már jól bevált Cuccio krémemből szoktam, de pár (nagyjából 4) órával később már szó szerint csontszáraz volt a kezem. Azóta eltelt még 2 óra, a bőröm mostanra már olyan, mint a smirgli, ki van repedezve, fáj. Mintha be sem krémeztem volna, bezzeg az illatát azóta is érezni. Elképesztően rossz ez a krém.

Bár többnyire tovább tesztelek termékeket, ennél két nap elég volt leszűrni, hogy számomra (főleg így télen) nem elég hidratáló ez a kézkrém. Sehol sincs a feljebb már említett Cuccio testvajhoz képest, ami egy sokkal gazdagabb, fantasztikusan jól hidratáló krém. Azt még semmi nem überelte, amióta rátaláltam.
Végeredményként, hiába a cuki csomagolás, az állatbarát termék, ez a krém egy nulla.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése