Tokyo Treat - 2018 November

2018. november 14.

A múltkori Tokyo Treat poszt elég népszerű volt, így gondoltam, a novemberi box tartalmát is megosztom veletek. Ez alkalommal gyorsabban ideért, napra pontosan 3 hét alatt és ismét 13 rágcsálnivaló + egy üdítő volt benne. Nézzük csak:



🍁 Almáspités Pie No Mi
Pici pogácsaszerű sütik középen almás sodóval. Az alma íz nagyon valósághű. A tészta omlós, könnyű.


🍁 Barackos Canada Dry
Nem szeretem a gyömbéritalokat, de ez a barackos kombó egészen finom. Közel sem olyan erőteljes ízű, mint amik nálunk kaphatóak üdítők.


🍁 Gesztenyés KitKat
Ez még a múltkori karamellpudingosnál is finomabb, pedig külsőre szinte teljesen egyformának tűnt. Akkor annyira nem volt erőteljes az íz, most viszont egyértelműen felismerhető.


🍁 Morinaga édesburgonyás karamell
Az egyik legfinomabb karamell, amit valaha ettem. Selymes, minimálisan ragadós, nem az a fajta, ami képes kihúzni egy tejfogat.


🍁 Calbee édesburgonyás burgonyaszirom
Kellemesen édeskés, állagra az itteni burgonyaszirmokhoz képest kevésbé szivacsszerű.


🍁 Yaokin zöldséges Umaibo
Ez a már jól ismert egy darabos óriás-chips. Ízre hasonlít a múltkorira, de ennél egyértelműen érezni a zöldségeket is.


🍁 Yaokin csokis koronasüti
Roppanós, könnyű piskótájú, csokival töltött keksz. Szintén nem agyoncukrozott, nagyon kis kellemes íze van.


🍁 Kasugai gyümölcsös gumicukor
Kétféle szőlő és barack ízű gumicukor, ami 100% gyümölcsléből készül. Kibontottam és isteni érett szőlőillat csapott meg. Aztán megkóstoltam és... A legfinomabb gyümölcsös gumicukor, amit valaha ettem!! A sötétlila egy az egyben kékszőlő ízű, de még az utóízében is ott van az a furcsa savanykás aroma, ami a valóságban a héja miatt van. Állagra is fantasztikus, rugalmas, de nem gumiszerű, inkább, mint egy kicsit masszívabb zselé. Ami a képen látható rajta por, az nem cukor, csak valami, amitől ilyen bársonyos felületük lesz és nem tapadnak össze. Mennyei!


🍁 Yaokin yakisoba taro snack
Apró ropogtatnivaló. Állagra picit puhább, mint a száraztészta, ízre mint bármelyik ázsiai instant leves.


🍁 Morinaga Disney Tsum Tsum csokis falatok
Picurka csokival töltött kekszek. Nagyon finomak és mindegyiken más-más cuki állatka van.


🍁 Coris Ramune Soft DIY Kit
A DIY Kit egy boxból sem hiányozhat. Most fagyit tudunk készíteni.
Egy tasak granulátumot kell elkeverni egy kanál vízzel, így egy felvert tojásfehérjéhez hasonlító habot kapunk. Ezt aztán belekanalazzuk a tölcsérbe és kész a fagyi. Részemről csak egyet sikerült megenni, mivel nagyon nagyon citromos ízű volt.


🍁 Ginbis gesztenyés chips
Pufi chips, meglepően puha és könnyű, de tele van ízzel. Hivatalosan gesztenyés-fehér csokis, a gesztenyét erőteljesen érezni.


🍁 Koikeya japán BBQ snack
Ízre az itthon is kapható Taccos chipshez hasonlít, de ez sokkal ropogósabb és némileg édesebb, de éppen csak annyira, mint egy barbecue szósz.


🍁 Glico töltött keksz
Hihetetlen, de ez a keksz tejsavat tartalmaz, hogy jobb emésztést biztosítson. A keksz része amúgy nagyon finom, háztartási kekszre hajaz, csak könnyebb és kevésbé tésztás, miután szétrágtad. A krém citromosnak tűnik, de nem olyan erős ízű, mint nálunk mondjuk egy citromos nápolyi.


Ezúttal is választok kedvencet, a rágcsák közül a japán BBQ snack ízlett legjobban, édességek közül pedig egyértelműen a Kasugai gumicukor volt a befutó.

Ha érdekel az előző box is, kattints ide! :)  


Ha kedvet kaptál kipróbálni, IDE kattintva 5$ kedvezményt kapsz az első boxból. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése