GlamGlow Bubblesheet tisztító maszk

2018. november 17.

Oké, őszinte leszek, eléggé paráztam ettől a márkától, mivel rengeteg rossz véleményt olvastam róluk, főleg a lehúzható maszkjaikról. Nagyjából 10 percig szenvedtem, hogy megvegyem-e, de győzött a kíváncsiság és hogy az összetevők sem tűntek olyan gázosnak, mint némelyik másik terméküknél, amik tökig voltak allergénekkel.

A maszkot benedvesített arcra kell felhelyezni és kb egy perc alatt elkezd habosodni.
3 percig kell fent hagyni, majd átmasszírozni a bőrt a rajta maradt habbal, végül leöblíteni.
Egyéb észrevételként megjegyzem, hogy a maszk formája nem az igazi, a szemkivágás lehetne nagyobb, hogy tutira elkerüljük a hab szembe jutását.

★ Percekkel a maszk levétele után:
Tisztának tűnik a bőröm, de nem jobban, mint a napi rutin arctisztítás után. Tapintásra sima, de száraznak érzem és húzódik.

★ Másnap reggel:
A bőröm még mindig sima, de az orrom mellett, ahol egyébként egy hosszú nap után kicsit fényesebb a bőröm, sokkal zsírosabb, mint egyébként szokott lenni. Tulajdonképpen nem is szokott reggelre így fényleni a fejem, de valahol érthető, hiszen annyira kiszárította a maszk a pofim, hogy ez természetes reakció a bőrömtől. Más egyebet nem tapasztaltam, bár egy hidratáló jól esne, mivel itt-ott érzem még, hogy húzódik.

★ Másnap délután:
Még mindig nem csináltam semmit az arcommal, hogy teljes képet kapjak a maszk hatásáról.
A reggeli állapot óta annyi változott, hogy sokkal jobban látszódnak a pórusaim és kezdem máshol is zsírosabbnak érezni a bőrömet. Nem várok tovább, ideje a rendes arctisztításnak és hidratálásnak.

Véleményem szerint, ez a maszk inkább olajos bőrre való, véletlenül sem szárazra, de még kombináltra (mint az enyém) sem kimondottan javasolnám, holott elvileg minden bőrtípusra ajánlott.
Mindent összevetve, 3000 forintot (ennyibe kerül a Douglas-ben) semmiképpen sem ér, maximum egyet, de azt sem nekem. Sajnos ez a maszk nálam nem lesz visszatérő, ugyanakkor nem zárkózom el más GlamGlow termék kipróbálásától.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése