Kora Organics Noni Radiant Eye Oil

2019. június 6.

A fantasztikus Noni Glow arcolaj után beruháztam erre a kis golyós szemkörnyékápolóra is.

Kivételesen nem rendeltem, hanem Bécsben vettem a Douglasben 37.95 euróért, ami kicsit drágább, mint a hivatalos oldalon, ugyanakkor olcsóbb, mintha SpaceNK-ről rendeltem volna. 

A termékről: 
A golyó rózsakvarcból készült. Több különböző olajból áll össze, úgy mint avokádó, kahai, makadámia, csipkebogyó, jojoba, napraforgómag és homoktövis olaj, valamint tartalmaz algakivonatot és E-vitamint. Vegán és cruelty-free. 

A hivatalos oldalon azt írják, a 31 tesztalany 93%-a (tehát durván 29) tapasztalt észrevehető változást úgy, hogy 4 héten át naponta kétszer használták a terméket. Én két hónapja használom (bár csak naponta egyszer), de nem látok semmi változást. Érezni érzem, hogy puha a bőr szemkörnyéken, de semmi égbekiáltó. Kipróbáltam concealer alá is, méghozzá úgy is, hogy csak az egyik oldalra kentem, de semmi különbséget nem láttam sem közvetlenül sminkelés után, sem a nap végére. Öröm az ürömben, hogy nem oxidálta a concealert (MAC Pro Longwear) és nem is lett az olajtól kevésbé tartós. Másik pozitívum, hogy irtó lassan fogy, nyilván a golyós applikátornak köszönhetően, ami egyenletes, vékony rétegben viszi fel az olajat a bőrre.
Nem folyik, nem csöpög akkor sem, ha fejre állítod.

Eléggé bosszant, hogy nem tudok semmi varázslatosról beszámolni, de sajnos ez az igazság. Most először még arra is gondoltam, hogy talán túl fiatal a bőröm ahhoz, hogy látványos változást észleljek egy szemkörnyékápoló használatától. Ezt némileg alátámasztja az is, hogy a 31 nő, aki tesztelte 36-50 év közötti volt, szóval...

Mindent összevetve, a termék rendben van, semmi negatívumot nem észleltem a teszt során, nem zárom ki azt sem, hogy hosszútávú használat mellett mutatkozik meg inkább a hatása, de egyelőre számomra nem szerepel a nélkülözhetetlen kozmetikumok között. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése