Kora Organics szappan és tusfürdő

2020. május 31.

Mint azt korábban említettem, lassan minden Kora terméket kipróbáltam már, de nem mindegyikről írtam, viszont az érdeklődésre való tekintettel, most bepótolok kettőt.
Ahogyan azt a Korától megszoktuk, a tusfürdő és a szappan is vegán és szulfátmentes, valamint nem tesztelték őket állatokon. Mindkét termék alapja az aloe vera lé, van bennük glicerin, tejsav és persze noni kivonat.

Kezdjük a folyékony szappannal. Ezt a terméket már többször újravettem és még biztosan fogom is, nagyon szeretjük itthon. Alapvetően nem vagyok oda a citrusos illatokért, mivel általában nagyon műek, inkább szimplán savanyú szaguk van, mintsem kellemes citrusos. Ennél a szappannál viszont imádom, olyan, mintha egy kancsó friss limonádét szaglásznál, ráadásul megbolondították némi mentával. A hab a tortán, hogy sokkal kevésbé szárítja a bőrömet, mint bármelyik eddig próbált folyékony szappan, de a kezemet ugyanolyan tisztának érzem ettől is.
A textúrája kép alapján olajosnak tűnhet, de nem az, inkább egy minimálisan zselészerű és szulfátmentessége ellenére kellemesen habzik.
Két dolog van, amit kifogásolnék benne, az egyik, hogy lehetne nagyobb a kiszerelés, a másik pedig, hogy az adagoló csőre picit rövid, de amúgy tetszik a csomagolás.

A tusfürdővel hasonlóan jók a tapasztalataim, egyáltalán nem szárít és megfelelően tisztának érzem magam utána. Mindezek ellenére ezt nem fogom újra venni, mivel az illata nem az én világom. Hivatalosan szantálfa és ilang-ilang illatú, mikor megvettem, reménykedtem, hogy az ilang-ilang lesz a domináns, de főleg a szantálfát érezni. Nagyon keleties beütése lett tőle, amit én annyira nem csípek, de akinek mondjuk tetszenek a Guerlain parfümök, az imádná. Én a továbbiakban reménykedve figyelem az új megjelenéseket, hátha kiadnak egy másik verziót is.
A kiszerelés 300ml-es, nagyon sokáig elég, mivel alkalmanként 1-2 pumpálásnyi kell belőle. Textúrára hasonló a szappanhoz, csak a színe sötétebb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése